BEMUTATKOZUNK

Köszönjük, hogy szeretne minket megismerni! Történetünk néhány éve indult, amikor Debrecenben a Ceglédi utcában feleségemmel közösen nyitottunk meg egy lakberendezési stúdiót. Mindig is szerettük volna valamilyen módon kiélni alkotó kreativitásunkat, ami az évek során gazdagodott a divattervezésből származó több évtizedes tapasztalatainkból megérlelt tudással is. Saját otthonainkat is mindig mi magunk terveztük, s a végeredmény barátaink és ismerőseink körben is minden esetben osztatlan elismerést aratott. Ennek hatására sokan kérték ki véleményünket, lakásuk berendezéséhez, átalakításához, és mi minden alkalommal szívesen szolgáltunk tanáccsal, segítettünk. Ebből született meg bennünk az a gondolat, hogy hivatásszerűen foglalkozzunk a lakberendezéssel. Decode Design Studionkban tapétákat, orac decor, dekorléceket, darab és padlószőnyegeket forgalmazunk, és a függönyözés teljes kivitelezésével foglalkozunk. Mivel egy igényes otthon minden eleme és kelléke megtalálható nálunk, a legszélesebb skálán mozogva, így jelentős időhatékonysággal tudnak ügyfeleink egy helyen, sokéves tapasztalatunkat is átadó szakmai segítségünk által támogatva, célirányosan válogatni, egész biztosan megtalálva a számukra ideális, harmóniát képező valamennyi lakberendezési és dekorációs elemet.

Lakberendezőkkel beszélgetve arra a megállapításra jutottunk, hogy Debrecenben hiánypótló lenne egy olyan üzlet, ahol időhatékonyan és professzionálisan tudunk ügyfeleinknek egy helyen segíteni a lakberendezési és lak és dekor elemek kiválasztásában, összehangolásában, a látvány megtervezésében. Nálunk tehát egy helyen lehet a megrendelővel tárgyalni, tapétát, függönyt, árnyékolástechnikát, bútorokat, kiegészítőket, szőnyegeket, lámpákat, babzsákfoteleket, fali paneleket stb. megtekinteni és kiválasztani.

Üzletünk teljes alapterülete kb. 120 m², és a kiválasztásakor is szempontnak tekintettük, hogy mindössze 500 méterre található Debrecen centrumától, ugyanakkor könnyen elérhető, ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. A komplexitás erősítésére hozzávetőlegesen 50 méteres körzetünkben található itt egy konyhai és háztartási gépeket árusító üzlet, egy exkluzív lámpákat forgalmazó stúdió és egy nívós bútorgyártó cég mintaterme is.

Szeretettel várjuk üzletünkben, a színek és formák végtelen tárházában, ahol egy finom kávé mellett hallgatjuk meg elképzeléseit, lakberendezéssel kapcsolatos vágyait, majd szakmai szempontok szerint megtervezzük egyedi otthonát. Az inspirációt, a tudatos lakberendezést 3D látvány elkészítésével segítjük.

Ahány ember, annyi lakás. Mi hiszünk az egyediségben. Térjen be hozzánk és álmodjuk meg együtt otthonát!


Üdvözlettel:

Fülöp Zsolt és Fülöpné Csikos Andrea

Dekod Max Projekt Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-305689
Székhely: 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 10.
Adószám: 26170158-2-42