Bemutatkozunk

Ismerjen meg minket közelebbről

Éppen elég nehéz helyzetben van az, aki igazi otthonra vágyik. Milyen színek adják számára az otthon melegét? Milyen burkolattól áll el a lélegzete, milyen bútor, függöny, csempe kell hozzá? És ezek hogyan fognak mutatni egymással?

Történetünk

Mindig is kreatívak voltunk, lebilincselt az alkotás, új és szép teremtése. A DeCode Design lakberendező stúdió 8 éve töretlenül fejlődik. Immár több, mint 200 otthont terveztünk és valósítottunk meg ügyfeleinkkel. Munkáink közt szerepel a számtalan lakás és ház mellett a GUESS üzlete, borozó, fodrász-szalon és irodák.

DeCode_bemutatkozunk 900x600

Küldetésünk

A legfontosabb számunkra az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása.

Éppen ezért a tervezés után sem engedjük el a kezét: stúdiónkban többezer féle tapéta, függöny, burkolat, lámpa és más kiegészítők közül segítünk kiválasztani a tökéleteset. Így csaknem mindent, ami otthona berendezéséhez kell, egy helyen kaphat meg – megspórolva ezzel mindazt az időt és energiát, amit Debrecen lakberendezési üzleteiben körözve töltene.

Azt szeretnénk, hogy az Ön által megfogalmazott érzéseket közösen tudjuk megjeleníteni eleinte papíron, majd saját otthonában is.

Térjen be hozzánk és álmodjuk meg együtt otthonát!

Üdvözlettel:

Fülöp Zsolt és Fülöpné Csikos Andrea

Fülöpné_Csikos_Andrea
4
Év tapasztalat
500 +
Elégedett ügyfél
200
Megtervezett lakás
5 e+
Termék

Ízelítő munkáinkból

Rólunk mondták

Segítünk az érzés térbe alkotásában.

Térjen be stúdiónkba, ahol egy finom kávé mellett hallgatjuk meg vágyait, elképzeléseit, és segítünk megvalósítani otthonában.